Men det blir ju bara fel

Jag har nu om och om igen forsokt skriva ihop ett alldeles forsta inlagg i den har bloggen, men om och om igen forsvinner allt ut i intet och jag kan inte komma tillbaka till det jag skrivit och frustrationen over detta faktum vaxer sig storre och storre. Felet verkar vara det spanska tangentbordets som jag forgaves forsoker skriva in de tre sista bokstaverna i vart svenska alfabet med. Det funkade till en borjan, sedan blev det bara fel, fel, fel. Sa losningen blir givetvis att skriva klart inlagget, men att det far se lite fult ut.

Egentligen borde jag jobba istallet for att skriva, men jag har inget jobb att utfora. Sitter just nu pa ett callcenter i Barce och forsoker kranga trosor till folk i Sverige som oftast inte vill ha. Emellertid har vi just nu slut pa listor sa det blir till att lasa GP, lasa folks bloggar, langta till lunchen och till jobbslut samt rita vikgubbar tillsammans med jobbarkompisarna istallet. Det ar sa roligt for har sitter vi och ser sa seriosa ut med vara headphones och sma kontorsbas men sa sitter vi och ritar vikgubbar, liksom. Nu ar det tre minuter kvar till lurre och den sedvanliga tonfisksboccadillon och sen gar dagen fort.

Masten idag: hamta ut mitt spanska bankomatkort och tvatta drygt tva veckors gammal sunkig tvatt pa ute pa nya terassen. Med andra ord, happy days och livet leker verkligen jamnt har i Barce. So long.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0