El tiempo fugit

Det var inte direkt igår som jag skrev här senast. Har tagit mig en en lång bloggpaus men nu äntligen funnit lite ny inspiration till att knappa ner tangenterna.

Det är helg, men den är snart slut. Det är fars dag och grådis och snart ska vi träffas hela familjen på ett café med uteservering. Syster vill inte riskera H1N1 för hennes lilla nyfödda så vi försöker minimera eventuella smittorisker.
Jag är dock redan vaccinerad men inte helt färdigimpregnerad förrän om tre veckor. Då har jag säkert redan haft flunsan om ironin får bestämma.

För övrigt är A:s mamma fin på att måla vackra tavlor så igår vi gick vi på vernissage. Jag köpte ingen men har en jag grunnar på. Finns den kvar när CSN kommer igen slår jag till.  

Veckan som kommer tror jag kan bli lite påfrestande. På praktikplatsen får vi besök av en från socialhögskolan som ska utvärdera mig i sällskap med min handledare. I TVÅ timmar. Jag är nervös. Dessutom har jag tusen papper att styra upp och myndigheter att kontakta och vänner att inte försumma. Men jag försöker lära mig att ta en sak i sänder, och att jag faktiskt inte är klonbar. Eller heter det kloningsbar? Är det över huvud taget ett ord?
I vilket fall, jag övar på att inte stressa upp mig så mycket över saker och ting och ibland går det faktiskt riktigt bra.

RSS 2.0