Praktikstart snart

Bara ett fåtal dagar kvar på jobbet nu, sen, på måndag börjar jag mitt livs första riktiga praktik. Och jag är nervös utav bara helvete. Kommer jag verkligen fixa det här? Kurator för de sjukaste av de sjuka. Det kanske blir jag som får lägga in mig på akutpsyk efter det här. Nä. så illa hoppas vi att det inte blir.

Idag: vaknade med viss självförvållad huvudvärk. Jag, Anna och Mark drack några öl på Red Lion igår. Blev nån mer än menat också eftersom Liverpool förlorade mot Aston Villa med 1-3. Vi var tvugna att döva smärtan efter den smärtsamma förlusten och Anna övervägde att bli ett Arsenalfan istället. Hon sa att det är meningslöst att hålla på ett lag "bara för att". Kanske är det så.

Spottade också gamla landslagskämpen Klas Ingesson igår, och sprang på en kille jag gillade lite grann en gång. Det var försvunnet nu, gillandet alltså. Misstänker också att han är gift, och var det även då. Han gjorde en switcharoo med ringen, som om jag inte skulle märka..

Nu ska jag byta om lite snabbt innan jobbet och förmodligen få lite skäll för min dåliga stängning igår. Just innan jag skulle somna insåg jag till min bedrövelse att jag t o m glömde tömma diskmaskinen ordentligt. Fattar inte hur det gick till, men. Vad kan man förvänta sig av sig själv när man jobbat elva timmar och har en fot som vill döda en för att man bara inte kan ge sig och chilla lite nån endaste gång?

RSS 2.0