Hugger i sten

I morse vaknade jag och kände mig....tom, bara fullkomligt tom. Och från gårdagens eufori på Pingisklubben blev fallet rätt hårt och dagen visade sig bli riktigt jobbig. Och det utan att jag kan sätta fingret på vad det i själva verket är som stör.
Jag tog en snabb runda på stan, ackompanjerad av Mattias. Eller det var nog jag som ackompanjerade honom. Jag var som en svans utan egen vilja, följde honom hack i häl genom affärerna. Sen började jag känna mig sjuk och åkte hem. Bestämde mig därefter för att klippa mig så jag drog iväg till min frisör, där blev jag satt i en stol men eftersom jag inte kunde bestämma mig för hur jag egentligen vill ha det insåg frisören att hon inte skulle hinna klippa mig innan nästa kund skulle komma. Så jag fick snällt resa mig igen om komma tillbaka på fredag istället. Antiklimax.

Imorgon och på torsdag är det jobb som gäller så dagarna är vigda åt serviceleenden och den ständiga behjälpligheten. För att inte nämna den stora tröttheten som infinner sig på kvällen när kroppen och hjärnan är slutkörda men ändå fortsätter på högvarv. Ah well. Jag ska lägga mig i sängen nu och äntra Joyce Carol Oates värld för en stund. Sen sömnens. God natt!

Med risk för att verka tjatig.....

http://store.americanapparel.eu/rsa5416w.html

Det är ju helt SJUKT.

Lika som bär?

Skulle bara surfa runt lite på American Apparells sida och se om det fanns några nya schyssta plagg att tillgå. Då finner jag plötsligt min dubbelgångare. Titta själva på http://store.americanapparel.eu/rsafr400w.html
I våras när jag var yellowblondishsomething så jag ut EXAKT sådär. Nästan scary.

Sista versen

Hjälp! Min älskade iBook G4 som varit mig trogen de senaste fyra år verkar börja förbereda sig inför den långa vilan. Den har ju sen länge varit pensionär med datormått mätt men inte trodde jag den skulle vilja lämna mig så snart. Jag hoppas att det bara är en tillfällig formsvacka men jag tror bestämt jag får ta hand om den lite extra i det närmaste. Sluta mata den med knäckebrödssmulor och kaffe och såna där grejer som den ju faktiskt inte är så överförtjust i. Inte dra ner den på golvet fler gånger heller.

Nu är det duschtime och sen en färd till Frölunda Torg som gäller, mitt gamla turf. Inte just torget då, men det vackra betongområdet med miljonprojektshusklumpar som ligger runtomkring. Mamma ska skaffa glasögon på heltid, inte bara läs så jag ska vara smakråd.

Sen ska jag bänka mig framför teven och titta på när Barack Obama svärs in som USAs nya presse. Ska bli bastante interesante.

Ciao!

Hugger i sten

Ska snart iväg till Red Lion och det sedvanliga måndagsquizet. Kvällens tema är tydligen Disney och det kan jag ingenting om, men tror Sindi är desto bättre. Jag är svårstartad och sitter fortfarande invirad i min handduk efter eftermiddagsduschen jag tog för ett tag sen och lyssnar på Lars Winnerbäck. Såg en dokumentär om honom inatt och nu remenissar jag gamla tider och känslor för fulla muggar. Han var en av husgudarna när jag var yngre och kommer för den sakens skull alltid ha en liten plats i hjärtat. Tillsammans med Sophie Zelmani och Bright Eyes.

..says something like you and me babe, how 'bout it?

Guitar hero, b-uppsats och KAFFE. Dessa tre element fyllde veckan. Vad fyller nästa?

Lördagspromenad

Idag gjorde familjen, minus en, något vi aldrig gjort förut. Nästan iallfall. Vi gick en promenad, tillsammans. Jag och mamma gör det ibland, och jag och syster. Men aldrig att pappa är med. Men idag var han alltså det, med gåstavar och hela kittet. Det var mysigt, och jag som ännu inte har körkort övningskörde dit och hem. Bilens hastighetsmätare var dessvärre ur funktion så jag satt på helspänn och hoppades att det inte skulle vara några trafikpoliser ute på vägarna. Men det var lugnt, thank god.


.

Pustervik 081218

Skulle ju lägga in bilder från Hammarin&Robins spelning för några veckor sedan, jag lägger upp en. Resten blev alltför kassa eftersom jag stod rätt långt bak, men håll tillgodo med denna iaf:

Jag kan inte släppa det...

..men. Meat Loaf. Vad är det egentligen han inte vill göra i "Anything for love". Snälla hjälp mig utröna detta mysterium. Hörde nånstans att svaret framkommer i Spice Girls-filmen, men den orkar jag ju inte se om. Så vet ni, delge mig mer än gärna.

RSS 2.0